Додела награда спортским клубовима, спортским радницима и спортистима за 2020. годину

Home \ Акције ССТ \ Додела награда спортским клубовима, спортским радницима и спортистима за 2020. годину

Због пандемије изазване Корона вирусом и забранама услед уредба Владе Србије и општине Трстеник, додељене су награде спортистима појединачно у канцеларији Спортског савеза Трстеник.

На основу одлука комисије за доделу награда коју је одредила Општина Трстеник, на седници одржаној у јануарау 2021. године, додељене су награде у следећим категоријама:

  • За најбољу сениорску спортисткињу у 2020. години проглашена је Биљана Ерић, члан Поверлифтинг клуба ,,Хоок” из Трстеника.
  • За најбољег сениорског спортисту у 2020. години проглашен је Владимир Големић, бивши члан ФК ,,Трстеник – ППТ”, а сада члан бившег италијанског прволигаша ФК ,,Кротоне”, из Кротонеа.
  • У конкуренцији за најбољег јуниорског/кадетског спортисту проглашен је Урош Чингелић, члан боксерског клуба ,,Трстеник”, из Трстеника.
  • Најбољи пионирски спортиста у 2020. години је Нела Стевановић, члан Кошаркашког Клуба Трстеник, из Трстеника.
  • Најбољи спортрски тренер у 2021. години је Златко Марковић, тренер сениорске екипе ФК ,,Трстеник – ППТ”, из Трстеника.
  • За најбољег спорстког радинка проглашен је господин Милан Милосављевић, председник ФК ,,Слога”, из Лозне.
  • За најбољи спортски клуб проглашен је стонотениски клуб ,,Прва Петолтетка”, из Трстеника.

 

Спортски савез Трстеник је доделио и ПЛАКЕТУ (постхумно) за изузетан допринос спорту на територији Општине Трстеник Александру Терзићу.

ПЛАКЕТА је додељена и Радисаву Пантовићу за промоцију Општине Трстеник и освојен Гинисов рекорд у пливању једном руком.

ПЛАКЕТУ је добио и бивши председник Спортског савеза Трстеник Раша Лешевић за допринос у развитку и промоцију спорта у Општини Трстеник.

 

О Аутору: admin

RELATED POSTS

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *